Fysiotherapie Amsterdam Oost

Voor fysiotherapie bij ons in het gezondheidscentrum kunt u terecht bij Fysiotherapie Amsterdam Oost/IJburg. Deze praktijk heeft meerdere vestigingen verspreid over Amsterdam.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 020 – 665 07 29.
U kunt zich ook online inschrijven via het inschrijfformulier. Fysiotherapie Amsterdam Oost neemt dan binnen een werkdag contact met u op.

Voor de website klikt u hier.


Fysiotherapeuten GC Haveneiland

Gert Hartog . Gert Hartog – BIGnr.: 29033784104
Algemeen fysiotherapeut en geregistreerd manueel therapeut, tevens veel ervaring met McKenzie methode (rug- en nekklachten).
Aanwezig op maandag en donderdag in GC Haveneiland.
.
Astrid van Kempen . Astrid van Kempen – BIGnr.: 19055626904
Algemeen fysiotherapeut, geregistreerd kinder-fysiotherapeut. Hiernaast opgeleid in medical taping (MTC) en plagiocaphalomatrie (PCM, methode om de schedelomtrek van zuigelingen in kaart te brengen).
Aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in GC Haveneiland.
.
Raimond Lammertse . Raimond Lammertse – BIGnr.: 09034284604
Algemeen fysiotherapeut en fysiotherapeut gespecialiseerd in Astma en COPD. Tevens gespecialiseerd in het behandelen van mensen aan huis. Veel ervaring met Mc Kenzie Therapie.
Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag in GC Haveneiland.
.
Mark Lammertse . Mark Lammertse – BIGnr.: 09917282004
Algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut in opleiding. Affiniteit met rug en nekklachten. Tevens ervaring met sport gerelateerde klachten.
Aanwezig op maandag t/m vrijdag in GC Haveneiland.
.
Saskia Smit Saskia Smit – BIGnr.: 19035049804
Fysiotherapeut, geregistreerd bekkenfysiotherapeut, tevens opgeleid in medical taping (MTC). Neemt deel aan een netwerk voor bekkenfysiotherapeuten in Amsterdam, deel DAM therapie (bekken) afgerond.
Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag in GC Haveneiland.
.
Karin Slooten Karin Slooten – BIGnr.: 79058446104
Fysiotherapeut en oedeemtherapeut, gespecialiseerd in lymfdrainage (ad modum Vodder) en oedeemtherapie. Veel ervaring in het werken met oncologische patiënten. Tevens opgeleid in medical taping (MTC), vooral gericht op lymfetaping.
Aanwezig op dinsdag en donderdag in GC Haveneiland.